View Single Post
Stary 25-02-2014, 11:48   #50
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Być może niezłe miejsce na zwykłą nawigację.

Cytat:
Napisał tyszek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet dobry pomysł z takim uchwytem, ja niestety od razu mam jakieś dziwne myśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Czy aby miejsce tuż przy szybie jest dobrym rozwiązaniem?
nie wiem dlaczego ale pierwsza myśl która mi przyszła do głowy to słoneczny dzień szyba uchylona i mały korek/światła i jakiś gagatek łapie za navi i bloki sp.... ucieka.
Może masz rację, ale ja w mieście w korkach nie otwieram okna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał tyszek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Jeśli myśleć o navi to może warto jakoś zasilanie na stałe tam podciągnąć?

Ja u siebie zasilanie zrobiłem na stałe wraz z kamera cofania, co prawda wiszą dwa kable jak nie ma navi ale wygoda przy podłączaniu i jeździe jest znaczna!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Montaż stacji dokującej i podpięcie zasilania. Dodatkowe gniazdo zapalniczki zamontowane gdzieś pod deska z lewej strony i przewód puszczony w uszczelce między deską a drzwiami. Tylko krótki odcinek przewodu na widoku i nic nie dynda.
Bardzo nie lubię dyndających przewodów przy lewarku zmiany biegów, panelu klimy i radiu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem