Witam serdecznie szanownych kolegów.
To mój pierwszy post w Tym szanownym gronie, ale do rzeczy. Otóż u mnie radyjko padło po odpięciu akumulatora przy podłączeniu inst.gazowej. Prawie zaczęliśmy dobierać się sami z kolegą do tego ustrojstwa, ale na szczęście zasięgnąłem Waszych mądrych wypowiedzi i przystopowałem. Jestem z woj. zachodniopomorskiego i zacząłem drążyć temat w ASO na Pomorskiej. Trafiłem fartem na super doradcę. Pan Krzysztof z ASO na Pomorskiej chciał naprawdę pomóc. W poniedziałek telefon o 8.00 rano a samochód już o 10.30 na warsztacie w ASO. Wyjęli, sprawdzili i potwierdzili, że wszystko się zgadza z treścią biuletynu/seria nr radia itd./. Wysyłają zamówienie na radio i w przeciągu 4 dni powinno być u nich. Nie wierzyłem, ale pomyślałem że może mi pierwszemu się uda. Niestety zadzwonili już dzisiaj. Tak jak w Waszym przypadku powiedzieli, że akcja nie obejmuje Polski. Mam blisko do granicy więc już w piątek atakuje niemieckie ASO w Schwedt a o wynikach oczywiści poinformuję. Nadmieniam, że nie zamierzam wydać żadnej złotówki /euro/w ASO. Jak wyczerpie wszystkie możliwości gwarancyjne sam biorę sprawy w swoje ręce i naprawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..