View Single Post
Stary 26-02-2014, 13:53   #16
mojmistrz
ford::professional

Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Cylinderek puszcza płyn hamulcowy, brak hamulca. Kto winny usterki ?

U mnie jest jeszcze problem, że nawet jakbym chciał, miał jak, to mieszkam daleko od miasta, mam jedno auto i nawet nie ma możliwości dokupienia/wymiany jakiejś części, jeśli wyskoczy nieoczekiwany problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem latem tamtego roku zerknąć do bębnów, bo ręczny szwankował i nie koniecznie była to wina linki, ale jak sobie pomyślałem, że wezmę się za rozbieranie, będę chciał otworzyć i 1. łożysko się posypie, 2. stan bębnów będzie taki, że nie będzie opcji, aby je złożyć i jechać po części to zostaję w czarnym tyłku. Olej, filtry, płyny, czy hamulce z przody sobie sam wymienię, bo tam niespodzianek nie ma za bardzo, ale jak przychodzi do szerszej mechaniki, to jestem ograniczony nie tylko w związku z "warsztatowym" zapleczem, umiejętnościami, ale i ewentualnym zakupem części, a szkoda, bo też jestem zdania, że nikt lepiej nie zrobi, jak sam właściciel auta.

Ostatnio edytowane przez mojmistrz ; 26-02-2014 o 14:15
mojmistrz jest offline   Odpowiedź z Cytatem