Cytat:
|
tak radio jest plug&play. Jak już wymieniasz zamień na SONY - polecam..pl/galeria/robert/2013-02-14/DSC_3775.jpg[/url]
|
Cytat:
|
Osobiście radze trochę dołożyć i założyć sobie takie Sony (...) Gra dużo lepiej od 6000 (nawet poliftowego).
|
Zastanawiałem się nad Sony i domyślam się, że będzie grało lepiej, ale przy kupnie Focusa został też dokupiony xCarLink, który powinien pasować do radia 6000CD po lifcie, a tak to 300zł wyrzucam w piach. No chyba że znalazłby się chętny na zakup kompletu, wtedy można pomyśleć, kosztowo powinno być ok. Czy radio Sony z Focusa przed liftem (jak w załączniku) odtwarza płyty z mp3 czy tylko CD Audio? Czy może są różne wersje i jedno może mieć mp3 a inne nie? Ewentualnie jak można zdobyć jakiś part number 100% pewny? Bo tak jak pisze tedi_k - różnie bywa z opisami na allegro. Sprzedający napisze, że odtwarza mp3, a okaże się że niekoniecznie tak jest i będę się bujał z tematem.
Cytat:
|
Nieco Cię koledzy wpuszczają - kwadratowe radio to bez problemu zamienisz na poFL radio z Kugi albo C-maxa poliftowego albo Fiesty MK6/Fusiona. Też są kwadratowe i dokładnie nic poza radiem nie będziesz musiał zamieniać.
|
Nie bardzo wiem o jakim poliftowym kwadratowym radiu piszesz, jesteś w stanie wrzucić jakąś fotkę? Z tego co się orientuję, to poliftowe są już takie owalne jak na drugim zdjęciu załączonym w moim pierwszym poście (jeśli się mylę to mnie popraw). Może faktycznie pomyślę o Sony z opcją mp3, wtedy nie musiałbym szukać ramki i panelu klimatyzacji, a z tego co widzę to nie jest wcale łatwo te rzeczy dostać.
I jeszcze dwa pytanka odnośnie radia Sony:
1. Czy w sterowaniu radia z kierownicy nie powinno się nic zmienić przy wymianie na to radyjko? (Chodzi o zachowanie wszystkich funkcjonalności która mam w tej chwili).
2. Czy ktoś może podpowiedzieć do czego służy przycisk "PHONE"?