Cytat:
Podałem link do aukcji z prostokątnym poliftowym radiem Sony http://allegro.pl/radio-cd-mp3-ford-...004589506.html... To nie jest radio owalne z jakąś dodatkową ramką - to jest inne radio, jego panel czołowy nie rozkłada się na owalny środek i prostokątną ramkę....
Tak jak napisałem - Wszystkie radia na prawdę z Kugi są i poliftowe i prostokątne - ale srebrne. Wszystkie radia z C-maxa 2008-2010 są poliftowe i prostokątne - ciemne (takie jak na tej aukcji). Podobnie radia z Fusiona/Fiesty MK6 po 2007 są poliftowe i prostokątne.
Do założenia radia owalnego jak na Twojej fotce musisz wymienić cały kosz radia i panel czołowy.
|
Teraz wszystko rozumiem, doczytałem, pooglądałem i faktycznie - wszystko jest tak jak piszesz. Jedyny problem w tym że te radia są 2 razy droższe niż Sony z Focusa przed liftem (oczywiście wiadomo że mogą być w różnym stanie, jak to z używanym sprzętem). A masz może wiedzę czy te poprzednie radia Sony (ze zdjęcia z mojego poprzedniego postu) występują z CD MP3? Bo prezentuje się całkiem ładnie, a nie ukrywam że cena też będzie tu grać rolę. Pytanie tylko czy właśnie odtworzy płytę z mp3...