View Single Post
Stary 02-03-2014, 20:21   #17
erwinC-Max
ford::beginner

Model: Focus Turnier Active
Silnik: 1.0 Ecoboost
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Osłony na szyby dedykowane warto to kupić ?

Cytat:
Napisał arttk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie jakieś roletki, tylko dopasowane idealnie do kształtu szyb siatki rozpięte na stalażu sztuk 6 (tylne drzwi, tylny trójkąt, i tylna szyba u mnie akurat dzielona na 2 części, inaczej niż na tej wspominanej tu aukcji.). Z tego co wiem, to oryginalne roletki nie zasłaniają dokładnie całej szyby w tylnych drzwiach.
Wszystko zależy co kto lubi, ja nie miałem ochoty zaklejać szyb na stałe, bo niby po co? To nie trumnowóz. Chcę mieć zasłonięte, to przez całe lato samochód jest zasłonięty, zimą zdejmuję i w bagażniku tylko wożę siatki na szyby tylnych drzwi, jakby akurat wyszło słońce.
Jak ktoś lubi mieć ofoliowane na stałe to ładuje folię.
O to to,dobrze pisze kolega.

Za zwykłe roletki na aukcji to sie płaci 9 złociszy i faktycznie są tyle warte co nic.
Te które ja kupiłem są jak kolega pisze na sztywnym stelażu,idealnie dopasowane i niestety nie najtańsze,ale za jakość trza płacić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
erwinC-Max jest offline   Odpowiedź z Cytatem