Odp: ELM327 1.4b + ELMConfig = nie działa
mayak data wyswietla się na tylko na radiu ale z racji pedantycznosci którą posiadam to doprowadza mnie to do szewskiej pasji. zmiana z poziomu radia..... Panowie! jestem ponownie zaskoczony ale jest chyba troche za późno żebym czlapal na parking aby to sprawdzić. odezwę się jutro czy to dało radę.
tedi_k rozumiem ze jest to 512AK bez zadnych dopiskow (full/temp)? Ehh. gdyby nie oglądanie z żoną masterchefa to już bym googlowal co i jak. obstawiam ze nie ma problemu z "ktorego" ROMU idziesz do nowszego?
tak pytam bo pamietam jak wkrecilem się we flashowaniu samsungow i780 (coś jak "pierwsze smartphony", jeszcze na windows mobile 6.1) i żeby przejść na custom 6.5 to trzeba było przeskoczyc z 6.1 na wersję hybrid która była swojego rodzaju podstawa do 6.5. stąd tylko pytanie czy wiadome są problemy tej natury. sorry za zawracanie tak głowy ale mózg trochę pęka od natłoku informacji w krótkim czasie. dopiero co dzisiaj miałem wojnę z mechanikiem któremu musiałem zostawić kolejne pieniądze a problemu nie naprawił
|