No planuję jeszcze trochę pojeździć, bo silnik jest zdrowy, a jak mam już kupić auto to porządnie, więc wolę więcej odłożyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy magiel może powodować drgania kiery i budy powyżej 140 km/h? Wibracje nie występują za każdym razem, ale dość często. Na pewno mam do wymiany poduchę silnika. Czy to ona może być sprawcą zamieszania?
Drgania są też przy hamowaniu (więc podejrzenie padałoby na tarcze, ale wymieniałem 5kkm temu, razem z klockami i regeneracją zacisków). No i też nie zawsze drży przy hamowaniu, zdarza się że kiera wibruje już przy hamowaniu z 80 km/h, a zdarza się że nic się nie dzieje ze 150 km/h. Czy możliwe jest że tarcze już się pokrzywiły?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może opony? Z przodu są chyba nierówno zjechane, na pewno to ich ostatni sezon. Za wibracje podczas hamowania to pewnie nie, ale te podczas jazdy to już mogą one być odpowiedzialne?