Temat: [Mondeo 2007-2014] Wersja soft Convers+
View Single Post
Stary 07-03-2014, 11:10   #178
Fooji
ford::average

Imię: Piotr
Model: Nissan X-trail
Silnik: 1.6
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Wersja soft Convers+

Cytat:
Napisał arttk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fooji uparłeś się jak dziecko. mayak napisał co napisał, bo tak jest. Są różne sposoby aktualizacji modułów, część rzeczy da się zrobić podpinając IDS (jak w ASO), czego on nie zrobi czasem da się zrobić inaczej.
Zadajesz zbyt ogólne pytanie, więc nikt Ci konkretnie nie odpowie. Poczytaj forum, określ co konkretnie chcesz modyfikować i dowiaduj się wtedy jak się to w konkretnym przypadku robi, czy trzeba kupować inny moduł, czy wystarczy nowsze oprogramowanie, konfiguracja, czy co tam jeszcze innego. Ale nie zadawaj tak ogólnych pytań, bo nie ma na nie jednej odpowiedzi.
Fakt może faktycznie pytanie było za bardzo ogólnikowe. Po prostu chciałem wiedzieć, czy aktualizacja modułu parkowania do lepszej wersji bez jego wymiany to odosobniony przypadek, czy jednak są moduły które tak też można aktualizować bez wymiany. Zadałem to pytanie właśnie z tego powodu co piszesz - będę wcześniej pytał czy da się dany moduł zaktualizować programowo, zamiast od razu kupować. Wcześniej bym po prostu na to nie wpadł, że da się jakiś moduł tak zaktualizować. Do momentu jak Mayak napisał że możliwa jest aktualizacja modułu parkowania, myślałem że jedyną opcją jest po prostu wymiana modułu i tyle.

Nie bijcie zatem, po prostu zapytałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fooji jest offline   Odpowiedź z Cytatem