View Single Post
Stary 08-03-2014, 18:10   #3237
jarekft
ford::average

Imię: Jarek
Model: MK2 GALAXY
Silnik: 1,9tdi
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Dogrzewacz - kompendium wiedzy

Witam
Koledzy proszę was o pomoc poradziłem sobie z przeróbką D5WZ na postojowe , podłączyłem sterowanie GSM do odpalania i gaszenia dzięki forum i pewnym osobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. został zrobiony kompletny przegląd pieca i do wtorku działał idealnie (około 3-4 miesiące),teraz opiszę co się stało i z czym nie mogę sobie poradzić
1 we wtorek rano -2,5 odpalam auto i cisza kompletna piec nie odpalił
2 w pracy położyłem się pod auto i kolega odpalił samochód piecyk nawet nie zrobił samo diagnozy
3 spróbowałem włączyć jako postojowe i też cisza pompka wody działała,reszta milczy
4 sedno i problem podłączyłem komp i w 18 chciałem sprawdzić co jest nie tak ,a vag wywalił coś takiego NO RESPOND TO MANY ERRORS czy coś w tym stylu

nie mogę zdiagnozować pieca myślałem że coś źle połączyłem dziś sprawdzałem wtyczki i kolejność kabelków jest ok plug&play nie pominąłem żadnego i wszystkie są połączone jak powinny być ,bezpieczniki ok , pompki obie ok , sterowanie GSM ok , załączanie wentylatora i climatronika ok . Co jeszcze sprawdzić gdzie zaglądnąć aby móc podłączyć pod komp

Ostatnio edytowane przez jarekft ; 08-03-2014 o 18:12
jarekft jest offline   Odpowiedź z Cytatem