Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chodzi o Forda Focusa Mk1 `00. Na wstępie chciałbym wyjaśnić , iż mam świadomość, że problem ten był poruszany tutaj nie jeden raz. Lecz ja mimo iż przeczytalem mnóstwo postów na ten temat mam jeszcze pare pytań. Po pierwsze i najważniejsze: Nie dziala mi dmuchawa nawiewu na 1,2,3 biegu wiem że do wymiany jest bezpiecznik termiczny 216 stopni i 10A ale w moim aucie go nie ma tam gdzie jest na filmikach które oglądałem juz dwa (forum i youtube) czyli pod schowkiem pasazera. U mnie po zdjęciu schowka w ogóle nie ma białej puszeczki po lewej stronie. Nie wiem co jest tego przyczyna pewnie jest gdzie indziej ale gdzie?. Po drugie nie dziala mi rowniez klimatyzacja tzn po przycisnieciu przycisku nie swieci sie dioda i nie dziala klima.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy te dwie rzeczy sa jakos powiazane? Mimo ze na 4 biegu dmuchawa dziala to i tak nie dziala klima. Prosze Was o odpowiedz.