Widzę że temat się rozkręcił...
A co do napraw, to myślę, że każdy, kto kupuje auto używane ma świadomość że go to czeka. Mało tego, każdy kto kupuje JAKIEKOLWIEK auto, prędzej czy później może spotkać się z koniecznością wizyty w serwisie. Tak więc, chyba nie ma co patrzeć na zakup samochodu przez pryzmat tego co się może w nim zepsuć. A zepsuć się może wszystko i wszędzie. Gdybym tak podchodził do tematu, to bym jeździł zbiorkomem. A poza tym, fakt że naprawa skrzyni automatycznej to może być wydatek, ale jakoś nie słyszałem, żeby one co rusz padały. Nie zostały one ochrzczone mianem "zmory nowoczesnej motoryzacji", jak to ma miejsce w przypadku np. DPF czy dwumas, czy zaworów EGR...
A auto kupiłem. Auto-serwis po zbadaniu stwierdził, że mechanicznie jest bez zarzutu. Blacharsko trochę gorzej, ale tego się spodziewałem po oględzinach. S-max jest świetny, podróż z Wawy do domu była przyjemnością, skrzynia chodzi płynniutko, nic nie szarpie, bajka (jak na razie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
A propos może wie ktoś gdzie znaleźć instrukcję do systemu audio/navi dotykowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
Pzdr