View Single Post
Stary 10-03-2014, 18:09   #191
okens1986
ford::beginner

Imię: Darek
Model: Mondeo
Silnik: 2.5 v6
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Nawiew zwariował wieje tylko na szybę przednią.

WitekG. dzięki za tak szybką wysyłkę.
Pomóżcie ludzie bo nie wytrzymam. Założyłem tą gumkę i nic to nie dało nadal mi wieje gdzie chce. Sprawa wygląda tak: gdy przełączę pokrętłem nawiew na siebie wieje mi na szybę przy tym słychać syczenie z pokrętła, ale tylko w tej pozycji syczy. Gdy przełączę na pozycje na mnie i na nogi wieje tylko na mnie i czasami na szybę. Gdy przełączę na nogi wieje na mnie i delikatnie na nogi i czasami też na szybę. Następnie gdy przełączę w pozycje na nogi i na szybę wieje wszędzie bardzo delikatnie no i została ostatnia pozycja tylko na szybę i ta działa poprawnie jeśli w ogóle załapie. Jest też tak, że mam ustawione np w pozycji na nogi i chce aby przełączyło mi się na nogi i na szybę to muszę pokrętło skierować na pozycje na siebie poczekać chwile ,aż zacznie wiać na szybe i syczeć z przełącznika i wtedy znów przełączyć na wybraną pozycje, że by się łaskawie zmieniło cokolwiek. Siedziałem cały dzień przy tym badziewiu tropiąc przewody czy któryś nie jest pęknięty. Przedmuchałem pod kompresorem wszystkie przewody i dalej du.a. O co to chodzi koledzy? Czy to jest wina tego syczenia w przełączniku? A jesli tak to co mam z nim zrobić? Bo młotkiem to ja się umiem obsługiwać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
okens1986 jest offline   Odpowiedź z Cytatem