Cytat:
|
Ale głupoty piszesz. Takim tokiem myślenia wszyscy producenci felg nieoryginalnych by padli.
|
Nie chodzi o to czy piszę głupoty czy nie. Chodzi o to aby, i chciałem na to zwrócić uwagę, myśleć co się robi i wiedzieć co się kupuje. Przecież wódka jest dla ludzi ... pijących z głową.
Cytat:
|
Może idąc dalej... jeśli samochód wyszedł na michelinach to też tylko miśki można założyć i to z tym samym bieżnikiem?
|
wiesz tutaj uprawiasz insynuacje - starasz się wmówić mi coś czego nie napisałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo i Ty wiesz i ja wiem, że to co podałeś znaczenia nie ma. Ale nie wiem jak Ty, ale ja nie założę rozmiaru gumy niewyszczególnionego w specyfikacji do posiadanego rozmiaru obręczy. Mimo że na zimę "faHowcy" polecają węższe (opony) to jest to najzwyczajniejsze proszenie się o kłopoty.
tak jak kolega petrus1 napisał:
Ubezpieczyciel nie może kwestionować takiego produktu, zwłaszcza, że znane marki na swoich stronach posiadają certyfikaty z wyszczególnionymi modelami samochodów dla, których dana felga jest przeznaczona. i jeśli Twoje nieoryginalne mają certyfikat pozwalający je stosować z MK4 2.0 tdci to masz sen spokojny. A jeśli nie to sen spokojny ma Twój ubezpieczyciel i (czego nikomu i nigdy a już na pewno nie Tobie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) hipotetyczny sprawca kolizji, (nie daj Boże wypadku) z Twoim udziałem.
pozdrófka