Temat: [Mondeo 2007-2014] Regeneracja odbłyśników kesenon
View Single Post
Stary 11-03-2014, 13:17   #164
szaqall111
ford::average

Imię: Marcin
Model: BMW 320 D
Silnik: 2.0 D 163PS/380Nm
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Słabo świecące xenony, wymiana soczewek pomogła

Cytat:
Napisał kasztan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
C

Także, w Poznaniu czy okolicach jestem gotowy by taką próbę podjąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć,
Ja też czytam i czytam ten wątek i Twoja propozycja sprawdzenia lamp jest ciekawa.
Sam się zastanawiam czy Twoje lampy świecą lepiej od starych nie regenerowanych lub nawet od przerobionych przez kolegę Nokitela czy odwrotnie?!
Zarówno Ty jesteś zadowolony ze swojej regeneracji jak i my ze swojej przeróbki więc to by wiele wyjaśniło tym osobom, które się zastanawiają lub "straszą przepisami"(przypominają)
Ja ze swojej strony zamieszczę jeszcze fotki tego jak świecą moje lampiony i więcej w tym temacie postaram się już nie wypowiadać :-)pozdrawiam
Parę zdjęć robione po 18stej:
1.przed włączeniem świateł:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.po włączeniu:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3.po 20stej:
na razie tyle z braku czasu jutro kolejne foty na kostce brukowej i asfalcie,
pozdro 4@ll

Ostatnio edytowane przez szaqall111 ; 11-03-2014 o 21:53
szaqall111 jest offline   Odpowiedź z Cytatem