Temat: [Focus 2011-2014] Pierwszy przegląd ASO co i jak ?
View Single Post
Stary 12-03-2014, 13:25   #15
ukiuki
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Focus II FL
Silnik: 1.8TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Pierwszy przegląd ASO co i jak ?

Koledzy chciałbym abyśmy sie dobrze zrozumieli ja nikogo nie namawiam do rezygnacji z ASO tylko przedstawiam swój punkt widzenia (oparty na opiniach pracowników ASO Forda i innych. Nie raz słyszałem, że można się powołać na konkretną osobę w serwisie żeby mechanicy przyłożyli się checklisty )i właśnie mowie o autach kilku letnich a nie 10cio. Jeśli chodzi o testy AS to nie wiem czy sa gdzieś dostępne online-były publikowane w gazetach(papierowych). Można poszukać, może są-ja na pewno je czytałem ( czytam od 1998 ). Co do "prawdomówności" tych testów to nie wiem ale idąc tym tropem , że to komercja i chęć zysku to jest to dokładnie to samo co ASO/Dealerzy i jest to tak samo prawdopodobne jak wybranie "lepszych" opinii do ankiety-tego nikt nie sprawdzi w żadnym z w/w przypadków. Koledzy każdy ma swoje zdanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.i nie twierdze, że to ja mam racje a Wy się mylicie-pewnie jak to wżyciu prawda leży gdzieś w połowie drogi. Aha i nie pracuje w ASO/czy u prywaciarza i za nikim nie lobbujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ukiuki jest offline   Odpowiedź z Cytatem