Temat: [Mondeo 2007-2014] 2.5T nierówna praca silnika
View Single Post
Stary 12-03-2014, 16:32   #48
piotr MK4 2.5t
ford::amateur

Imię: Piotr
Model: Mondeo MK IV 2.5t
Silnik: 2.5 turbo benzyna z Volvo
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2.5T nierówna praca silnika

Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie diagnostyka milczy - robiłem dokładny przegląd z pełną diagnostyką rok temu podczas zakupu w eurocar katowice - brak błędu - uwag serwisantów - itp. samochód na 100% sprawny - 3mies. temu robiłem pełną diagnostykę w eurocar kraków przy okazji wymiany rozrządu i osprzętu itp. - brak błędów - serwisanci potwierdzili sprawność 100% auta - miesiąc temu przegląd na stacji jak co roku - podobnie.
Odgłosy cały czas były i są ....uwaga wielu mechaników o dziwo tylko z poza serwisu forda orzeka rozpad silnika - doradza sprzedaż auta itp. - serwisy forda przeciwnie - twierdzą że te silniki mają taką przypadłość - czytając wasze posty i eksploatując swój samochód dzięki serwisowi forda na razie bez problemowo - poza tym akustycznym mankamentem - powoli przychylam się do opini serwisu i ZAUFAM ORGINALNEMU SERWISOWI - ale jestem otwarty na pomysły - sam też napiszę jak coś znajdę - 22 marca mam umówiony przegląd w fordzie - poprosiłem o dodatkowe sprawdzenie wyłącznie pod tym kontem - napiszę o rezultacie.

Bump: w nawiązaniu do poprzedniego posta dziękuję wszystkim serwisantom z poza autoryzowanego serwisu i nie ujmuję ich umiejętnością ale ford robi tylko fordy i specjalizują się w nich więc mam szczerą nadzieję że mają rację - tak było by taniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
piotr MK4 2.5t jest offline   Odpowiedź z Cytatem