Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 12-03-2014, 23:31   #329
mn92
ford::average

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL Trendanium ;-)
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Od dzisiaj również i ja posiadam tempomat! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Długo się do tego przymierzałem i wreszcie się zdecydowałem. Wcześniej miałem okazję pojeździć innym samochodem, który miał tempomat i na dłuższych trasach znakomicie odciąża to prawą nogę. To była jedna z najważniejszych rzeczy, których brakowało mi w Focusie. Miałem wcześniej plastikową kierownicę czteroramienną bez przycisków i wymieniłem na skórzaną z przyciskami do tempomatu. Wszystkie wiązki i czujniki pod pedałami już były. Oprócz aktywacji tempomatu zostało zaktualizowane oprogramowanie zegarów do najnowszej wersji. A to wszystko dzięki uprzejmości tedi_k. Profesjonalne podejście, sprawne wykonanie roboty, szczerze polecam! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jestem bardzo zadowolony z "ubogacenia" samochodu i naprawdę polecam dołożenie tempomatu! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mn92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem