Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego Focusa :
http://otomoto.pl/ford-focus-1-6-ben...C32076444.html
Byłem wczoraj z nim u mechanika i stwierdził że jeżeli cena nie jest atrakcyjna to żebym sobie go odpuścił, ale właściciel opuścił 2 tyś więc nie wiem co zrobić.
Auto śmigało w firmie więc kulnięte trochę ma, ale to raczej nie problem. Środek jest zadbany jedynie bagażnik jest sfatygowany bo było nim coś tam wożone.
Wielkiego dzwona też nie było jedynie maska ma 2 lub 3 warstwy farby , jeden z błotników był wymieniany a drugi był malowany. Tylna szyba nie jest oryginalna bo podobno ktoś wkładał krzesło do bagażnik i zamykając zbił szybę a ile w tym prawdy to nikt nie wie.
Rozrząd był nie dawno wymieniony i klocki na co są faktury ale załatwić fakture od znajomego mechanika to nie problem.
Plusem może być że auto zostało kupione w PL i serwisowane było w ASO na co też są papiery.
Minusem jest to że nie mogłem obejrzeć dokładnie lakieru bo auto było brudne więc ciężko powiedzieć w jakim jest stanie. Jest to podstawowa wersja Focusa więc uboga. Jedynie klima i elektryczne szyby i lusterka posiada.
Piszcie co sądzicie bo mi już czacha dymi od myślenie. Dzięki serdeczne