Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 14-03-2014, 19:01   #521
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał lofer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... czy taki moduł
http://allegro.pl/najnowszy-tester-2...037943448.html

będzie współpracował z ELMconfigiem ?
nie ma żelaznej reguły aby po wyglądzie zewnętrznym stwierdzić czy działa czy nie - wszystko zależy jaki w środku jest scalak. Osobiście jeden taki za 39PLN kupiłem, z Forscan'em działał natomiast z ELMConfig'iem za "chiny" nie chciał ruszyć. Dopiero moja druga inwestycja okazała się skuteczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał lofer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam problem z BT
na początek spróbuj starego, dobrego i w sporej części przypadków rozwiązujące go sposobu. Na 30 min. wyciągnij bezpiecznik radia (albo sam moduł) w ostateczności odepnij klemę od aku.
Cytat:
i chciałybm zobaczyć czy w konfiguracji jest wszystko ustawione jak trzeba.

ps. jeśli mam radio NX DVD z wejściem AUX to którą pozycję muszę mieć ustawioną w central configuration, page 5 - bluetooth handsfree ?
dla NX i BT powinno być jak na screen'ach

pozdrófka
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg screen1.JPG (55.4 KB, 341 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg screen2.JPG (48.4 KB, 287 wyświetleń)
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem