Cytat:
|
Z uwagi na moją opieszałość i samowolne oddalenie, co skutkowało brakiem śledzenia wątku 24/24 składam REZYGNACJĘ.
I tak niedawno byłem
a teraz okazałem się osobą niegodną waszego zaufania.
|
a ja tam kolegę Artura rozumiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. toż nawet chyba nikt się nie zastanowił czy aby kolega przypadkiem nie pracuje i nie zarabia na życie i rodzinę ?!
rzekłbym forum to forum a życie życiem
Szanowni Koledzy piszcie, informujcie, pytajcie Artura na wskazany przez niego email, PW na forumową skrzynkę. Nie chciałbym nikomu bronić wypowiadania się na forum, jednak z drugiej strony jaką wartość do tematu wnoszą pytania personalne ? Bez urazy jeśli kogokolwiek dotknęło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szanujmy czas i poświęcenie kolegi Artura, bo pytania "dlaczego mnie nie ma, kiedy przelew już zrobiłem ?" rozumiem że nie miały powodować wydźwięk zarzutu, ale na takowe wyglądają. Jestem pełen wiary, że wraz z upływem czasu wszystko "się wyprostuje" tylko musimy troszkę się w cierpliwość uzbroić
pozdrófka
P.S. Kolegów moderatorów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zachęcam do merytorycznego analizowania zamieszczania treści małoistotnych lub niewiele wnoszących do tematu [nawet jeśli miałoby to skutkować usunięciem niniejszej wypowiedzi] i nieskupianiu się wyłącznie na postach około-kodowych w których nie pada ani jeden kod [do radia]
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak chcesz odpocząć od forum to po prostu powiedz a nie tak na okrętkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Regulamin §10
Pozdrawiam
jvc