Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 14-03-2014, 20:44   #523
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał lofer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za zainteresowanie, radio resetowalem ale tylko na kilka sekund wyciągając bezpiecznik.
z praktyki mogę potwierdzić (i znajdziesz też wypowiedzi kolegów) że 30 min to "właściwy" czas. Czasami zdarza mi się wypiąć moduł BT z instalacji na kilkanaście minut a po jego włożeniu z powrotem telefon paruje mi się normalnie tak jakby BT nie był wymonotwany w ogóle.
Cytat:
Napisał lofer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem czy najpierw nie zakupić wyjmaków,
Kup je. Nie wiem czy bez nich w łatwy i prosty sposób może być możliwe wyjęcie NX-a, w ogóle jeśli nawet możliwe to będzie
Cytat:
nie jestem pewien czy wiązka dobrze wpięta. Czy z tyłu są dwie wtyczki do radia czy jedna ?
jest to jedna wtyczka tzw. quadlock w której znajdują się 3. Dopiero taka całość wpina się do NX-a i na koniec blokuje wypięcie przestawieniem dzwigienki aż do jej "zatrzaśnięcia"
Cytat:
W sytuacji gdy się dokłada BT to są dwie wiązki ? Czy "starą" się wyjmuje ? Ja mam BT fabrycznie założone.
jeśli BT masz fabryczne, to i wiązkę masz fabryczną. Moduł (czarna skrzynkę) się podmienia gdyby się okazało, że jest uszkodzony

pozdrófka

Ostatnio edytowane przez kr.bi ; 14-03-2014 o 20:46
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem