Do autora, w pierwszym przeglądzie prawdopodobnie nie ma pozycji wymiany filtra powietrza silnika, ja bym polecił jednak jego wymianę już przy 20kkm.
Cytat:
|
Myślę, że to nie jest kwestia ceny, ale tego, że duża część ludzi jest już zaprogramowana na unikanie ASO po gwarancji.
|
Coś w tym może być, może być też tak że ludki, albo precyzyjniej następni właściciele ograniczają się tylko do napraw awaryjnych i wymian oleju.
Ale może jeszcze inny powód... tu ja znowu z anegdotą: byłem kiedyś na takiej promocyjnej akcji sprawdzania tego i owego w aso, pan konsultant stwierdził potrzebę natychmiastowej wymiany paska rozrządu, bo niby popękany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. paskowi oczywiście nic nie było został wymieniony planowo za jakieś 40kkm po tym przeglądzie.
Cytat:
|
Co to jest tysiąc ulotek? Jeśli to była cała akcja promocyjna, to raczej problemem było to, że niewielu o tej inicjatywie usłyszało.
|
To zależy, jeśli ulotki były zatykane tylko i wyłącznie za wycieraczkami konkretnej marki, ba wąskiej gamy roczników itp... to taka "konwersja" ma inna siłę, nie wiemy jak było.