Temat: [Focus 2011-2014] Pierwszy przegląd ASO co i jak ?
View Single Post
Stary 15-03-2014, 16:04   #36
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Pierwszy przegląd ASO co i jak ?

Do autora, w pierwszym przeglądzie prawdopodobnie nie ma pozycji wymiany filtra powietrza silnika, ja bym polecił jednak jego wymianę już przy 20kkm.
Cytat:
Napisał Krzysztof2507 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że to nie jest kwestia ceny, ale tego, że duża część ludzi jest już zaprogramowana na unikanie ASO po gwarancji.
Coś w tym może być, może być też tak że ludki, albo precyzyjniej następni właściciele ograniczają się tylko do napraw awaryjnych i wymian oleju.
Ale może jeszcze inny powód... tu ja znowu z anegdotą: byłem kiedyś na takiej promocyjnej akcji sprawdzania tego i owego w aso, pan konsultant stwierdził potrzebę natychmiastowej wymiany paska rozrządu, bo niby popękany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. paskowi oczywiście nic nie było został wymieniony planowo za jakieś 40kkm po tym przeglądzie.
Cytat:
Napisał _Big_Mac_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co to jest tysiąc ulotek? Jeśli to była cała akcja promocyjna, to raczej problemem było to, że niewielu o tej inicjatywie usłyszało.
To zależy, jeśli ulotki były zatykane tylko i wyłącznie za wycieraczkami konkretnej marki, ba wąskiej gamy roczników itp... to taka "konwersja" ma inna siłę, nie wiemy jak było.

Ostatnio edytowane przez Markoo ; 15-03-2014 o 16:05 Powód: literówka
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem