15-03-2014, 16:43
|
|
|
ford::advanced
Imię: Krzysztof
Model: Focus III kombi
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2014
|
Odp: Bębny lub tarcze od czego jest to uzależnione??
Cytat:
Ja właśnie niedługo zmieniam samochód i właśnie nie wiem czy z tego tytułu nie zamówić w Niemczech. Wcześniej już to zaobserwowałem że np. wersja X marki Y obejmuje w Polsce wyposażenie typu: A,B,C,D,E,F ale już wersja X tej samej marki w Niemczech obejmuje A,B,C,D,E,F + G,H,I itp. W sensie tam gość dostaje więcej za tą samą kasę. Robią nas w konia jak z proszkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A porównywałeś cenę (netto) wersji X w Niemczech i w Polsce?
Cytat:
mało tego, powiem więcej, jak jest jakiś bubel produkcyjny to idzie nach polen Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy jakier np się łuszczy bo była wada technologiczna, czy gorsza partia - u nas pomalują, wyszpachlują i nawet w salonie sprzedadzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
także jak mozesz kupic nowe w niemczech to się nie zastanawiaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przecież auta są produkowane na zamówienie. To gdzie ono trafi jest już przesądzone na długo przed wyprodukowaniem.
|
|
|