View Single Post
Stary 15-03-2014, 16:43   #14
aerostar
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Focus III kombi
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Bębny lub tarcze od czego jest to uzależnione??

Cytat:
Napisał Forfiter2012 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja właśnie niedługo zmieniam samochód i właśnie nie wiem czy z tego tytułu nie zamówić w Niemczech. Wcześniej już to zaobserwowałem że np. wersja X marki Y obejmuje w Polsce wyposażenie typu: A,B,C,D,E,F ale już wersja X tej samej marki w Niemczech obejmuje A,B,C,D,E,F + G,H,I itp. W sensie tam gość dostaje więcej za tą samą kasę. Robią nas w konia jak z proszkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A porównywałeś cenę (netto) wersji X w Niemczech i w Polsce?

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mało tego, powiem więcej, jak jest jakiś bubel produkcyjny to idzie nach polen Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy jakier np się łuszczy bo była wada technologiczna, czy gorsza partia - u nas pomalują, wyszpachlują i nawet w salonie sprzedadzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

także jak mozesz kupic nowe w niemczech to się nie zastanawiaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przecież auta są produkowane na zamówienie. To gdzie ono trafi jest już przesądzone na długo przed wyprodukowaniem.
aerostar jest offline   Odpowiedź z Cytatem