Temat: [Mondeo 1996-2000] Montaż turbo 1.8 PB
View Single Post
Stary 15-03-2014, 17:14   #9
Lucek

Domyślnie Odp: Montaż turbo mondeo mk2 1.8 PB

Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda kasy.
Jak ktoś ma zamiar dawać takie odpowiedzi to nie przemęczajcie się szkoda waszego czasu na pisanie.

Nie chodzi o kasę. Chodzi o pasje i pomysł który padł spontanicznie jakiś czas temu. Nie chodzi mi o zaturbienię i wyciśnięcie z tego auta tyle kucy ile się da, nie tędy droga. Wiem też że mogę kupić nowszy model czyli mk3 ale nie chce.

Pod koniec roku będzie na zbyciu 8tyś aby się w to zabawić nie chcę robić tego na odpiernicz tylko porządnie podnieść moc odświeżyć silnik wzmocnić go. Plan by wycisnąć troszku ponad 200 kucy tak by silnik sobie dawał radę i go nie zajechać przez głupotę. To ma być auto do jazdy codziennej. W 4x4 fajna sprawa ale dodatkowe koszta.

Wiem że jestem troszku zielony w temacie ale mam czas i zamierzam ostro na ten temat poszaleć i zdobyć wiedzę bez której zaczynanie zabawy w turbo nie ma sensu.

Jeżeli ktoś ma jakąś wiedzę proszę o konkretne komentarze pomysły spostrzeżenia. Namiary do ludzi którzy się w to bawili. itp

Podchodzę do tematu na poważnie. Chcę z mojej mk2 zrobić perełkę która będzie miała troszku szatańskiej mocy pod maską, auto które zaskoczy na drodze nie jednego kierowcę. Ma to być zrobione z głowa rozsądnie i porządnie.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mariusz traktat z diabłem powiadasz mam.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Któż to wie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem