Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 18-03-2014, 13:48   #1328
kura2000
ford::beginner

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Z Eononem identycznie kombinowałem, ale realnie powiedzmy sibie szczerze, że nie masz gwarancji bo nawet jak się uda kupić za te 340$ i uniknąć doliczenia VAT i cła ( wtedy może dojść do 1400 zł ) to wysyłanie do Hong Kongu i czekanie na zwrot to wg mnie mrzonka.
Z drugiej strony z gwarancją PL za 2300 to już za drogo i żadna okazja przy sprzecie, który ma tyle negatywnych opinii na necie. Sam prawie kupiłem, ale jeszcze poszperałem i mi się odechciało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja czekam na nowy model GMS7709 - ewentualnie Clarion w to miejsce, ale wolałbym dedykowane.

Co do radyjka z mirrorlinkiem jeśli nie musi mieć wbudowanej navi to polecam PioneerAVH-X2600BT - tam da się zrobić mirror link.
Kolega właśnie zamówił to radio do swojego auta więc jeśli chcesz to dam znać jak się sprawuje - gdybyś chciał sprawdzić jakieś konkretne funkcje to pisz - pobawię się u niego i potestuje. Ja niestety szukam konkretnie z wbudowaną navi bo wg mnei mirror link nie zda egzaminu pod navi. Przypuszczam, że będzie problem ze źródłem dxwięku.
kura2000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem