Dzwoniłem do viakena w sprawie stn1110. Pytałem o różnice między fejsem za 99 zł a tym za 149 podobno już przystosowany z przełącznikiem do pracy z MS-CAN. Różnią się one tylko tym przełącznikiem(czyli zamontowanie przełącznika to koszt 50 zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), a dostałem odpowiedź że ten fejs z przełącznikiem na pewno działa po MS z elmconfigiem że oni to sprawdzali. Ale jak pytałem na jakiej wersji próbowali nic nie odpowiedzieli. Powiedziałem że nie działa na fokusie 1.6 2010 (skorzystałem z opinii kolegi "ome") nabrali wody w usta że nie mają takiego auta że musieli by mieć takie auto do sprawdzenia ale mówią że sprzedali tego multum i ze nie mieli nigdy info że nie działa.
To teraz muszę przerobic mojego STN na przełącznik i sprawdzić a jak nie to bede szukał zwykłego elm327. Tylko którego teraz kupić jak by co . Jakiś czas temu firma "mari" miała podobno dobre ale już nie mają zwykłych elm327 tylko coś takiego
http://allegro.pl/interfejs-diagnost...064354129.html
Jutro najwyżej zadzwonię co to za cudo czy zwykły elm na PIC czy coś innego
Aha mam jakiegoś starego elma327 na PIC18F2585 ale nie działa ani na HS i MS