Cytat:
|
Nie pisz bzdur..
Test opon 17', Twoja Bluresponse jest produkowana do 16'.
Różne modele są przeznaczone do różnych grup samochodów i produkowane w określonych rozmiarach.
Ja kupiłem genialne (w mojej ocenie) contisportcontact 5 które są w rozmiarach 17-20'
|
Z całym szacunkiem, ale nie unoś się tak. To niezdrowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem do jakich maksymalnych rozmiarów jest produkowana Bluresponse, wiem jednak, że nie jest tak jak piszesz (nie będę tutaj używał tożsamych słów do Twoich), że tylko do 16'. Wymieniając opony po zakupie Focusa rozważałem zakup alufelg, myślałem o większych niż 16' I przemiła Pani w serwisie dała mi cały wachlarz możliwości wraz z wyborem opony Dunlop Sp Sport Bluresponse o średnicy 16 i 17, w zależności jaki rozmiar felgi wybiorę. Więc z tego co mówisz to w tym serwisie nie mówili mi prawdy. A te opony 17 calowe (ten sam model), to fikcja.
No ale co tam, ja piszę bzdury.
A tutaj mała fatamorgana:
http://www.motostrada.pl/dunlop_sp_s...r17_97752.html - ta opona nie istnieje, wystarczy przymrużyć oczy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.