no to sobie tak mysle o tym i mysle. niestety w tej chwili na ucds gosciu wstrzymal sprzedaz kabelka. i teraz sobie tak pofantaziuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wgrywamy ucdsem na jednym aucie 140 km a pozniej 163. konfiguracja auta sie nie zmienia, oprocz oczywiscie silnika. ucds zdaje sie potrafi zrobic backupy. jesli nie ma programiku/opcji do tego co teraz napisze, to wystarczylo by porownac backupy jakims hex editorem. znalezienie roznic juz chyba nie jest wielkim problemem. jesli juz mamy roznice, to teraz juz tylko bawic sie na innych autach , tylko juz z wiedza gdzie trzeba zmienic typ silnika.
taka fantazja, ale pewnie tak bym zaczal szukac , jakbym mial dostep do np kugi ,czy ff3 z delphi.
jak juz mowilem taka fantazja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szkoda ,ze nie oferujecie uslug online(ach te kabelki)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pewnie wiecej osob by do was zapukalo. ja mysle o tuningu od dlugiego czasu ,ale wlasnie blokuje mnie odleglosc. jakos nie chce mi sie walic 500 km aby dojechac do warszawy, czy krakowa , czy to do gdynii. z jednej strony informujac o sposobie raczej klientow byscie nie stracili, bo i kabelki sa ciezko dostepne, ludzie sie boja grzebac, a ci co grzebia w samochodach , to pewnie dawno doszli do tego co , gdzie i jak. i jeszcze jedna sprawa z zakupem kabelka. ucds kosztuje okolo 400 zl i przez zwyklego smiertelnika zostanie uzyty tylko raz. domyslam sie ,ze oferujecie ceny nizsze niz cena kabelka, zatem klientow i tak bedziecie mieli, bo po co ktos ma kupowac kabelek za 400 , jak moze zaplacic czesc tej sumy. no chyba ,ze mieszka daleko i jest leniem
ps. jak sie nazywa ta druga firma rosyjska , ktora oferowala takze swoja wersje jakiegos tam kabelko/softu, bo cos mi takiego chodzi po glowie ,ze byla takowa , ale nie pamietam nazwy.
ford ads ??
tak ogladam kabelek i w sumie bardzo podobny wizualnie do wersji, ktora chce wprowadzic ucds. tylko cena 6200 rubli, a to juz 3 razy wiecej niz ucds... a znowu kabelek przypomina kabel do VW.