Może nie usterki, ale drobne wady:
- niewygodne z tyłu zagłówki
- trzeba trochę gazu dać więcej (tak ok 1800 obr/min), bo czasem się zadławi podczas startu
- "oślepiający" convers nocą, nawet jak jest na min jasność ;p
- coś czasem lekko stuknie, np. na parkingu jak manewruję do przodu i do tyłu - nie wiem czy to nie luźny klocek hamulcowy (przebieg auta niecałe 10 000 km)
- i ta skrzynia 5 biegów - nie nadaje się kompletnie na autostrady (dobrze, że mam daleko do nich) brak 6 lub za małe przełożenie 5 biegu - chyba na autostradzie to na jazdę ciągłą by nie zarżnąć silnika to obroty max 4500 obr/min to wychodzi tylko ok. 160 km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- silnik zawsze zapala po ok. 1.5 sek kręcenia - nie wiem dlaczego tak to zrobili ??
A jak za szybko się wyłączy rozrusznik to wtedy trzeba długo kręcić by odpalił - poprzednie auto od razu startowało - teraz się już tego nauczyłem.
- bardzo słabe światła (nie mam xenonów) jak na nowe auto, no prawie nowe.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na razie tyle, czyli same głupoty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym 5 biegiem i tymi światłami.