View Single Post
Stary 27-03-2014, 00:46   #903
tomasz111
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: C-Max
Silnik: Diesel 1.6 DOHC TCI (110 KM)
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Super Soft do ELM327 dla naszych Fordów !

Cytat:
Napisał Radek27 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tedi_k a może kolega nie umie ustawić prędkości kabla w adapter setup ? i z tond cały problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z góry przepraszam. Wiem, że to niegrzeczne, ale trudno mi było się powstrzymać, gdyż "kolega" pisał w poście powyżej o braku aktywacji wybranych funkcji dotyczących prędkości w "ustawieniach adaptera".
Jeśli błędnie zrozumiałem cel Twej odpowiedzi i był to tylko wstęp do zaproponowania mi pomocy, jestem ciekaw Twoich sugestii.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sterowniki to sterowniki (niektórzy mówią drivery...) a biblioteki to biblioteki...
Przepraszam, wyraziłem się niejasno. Chodziło mi o to, czy oprócz bibliotek uruchomieniowych (runtime) ELMconfig wymaga innych sterowników lub bibliotek sterowników (np. WDL). Gdyż na stronie programu znalazłem tylko bibliotekę uruchomieniową. A może instalacja FORScana powoduje dodanie sterowników koniecznych dla poprawnego działania ELMConfig?

Ostatnio edytowane przez tomasz111 ; 28-03-2014 o 09:48
tomasz111 jest offline   Odpowiedź z Cytatem