Jak zapisywałem numery do wybierania głosowego - tych pięć pozycji, to normalnie z listy ręcznie je dodawałem. Teraz jak wybieram głosowo zapisany numer, to dzwoni na ten numer, ale na wyświetlaczu obok poprawnego numeru jest inne nazwisko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Te zapisane numery działają z jakimkolwiek telefonem - jak podłącze, żony telefon do zestawu to i tak wybierze poprawny.
Dzisiaj jechałem dłuższą chwilę i książka się zaczytała poprawnie. NIe wiem od czego to zależy, raz się wczyta raz nie.
Ale śmieszniejsza jest sytuacja z Viberem. Jak mam pracujący w komórce, i ktoś wysyłał mi wiadomość głosową, to dopóki nie wyłączę vibera radio co chwila łapie dźwięk z telefonu i pokazuje połączenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, żaden dźwięk z telefonu nie wychodzi, ale widocznie w samym telefonie jest aktywne połączenie czy jakoś tak.