View Single Post
Stary 28-03-2014, 00:17   #1470
Que_Fear
ford::beginner

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2013, 2014 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na mapach 2008 i sofcie 5.3 urządzenie się nie resetowało. Znowu zamieniłem płytę z mapami na 2014, znów zainstalował z płyty soft navi i wszystko jest OK, urządzenie działa i się nie resetuje, ale mały stres na początku był.
Wielkie dzięki Kolego za tego posta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jakoś w swoich zmaganiach nie wpadłem na to żeby zmusić system do downgrade'owania systemu navi do wersji map pierwotnej (u mnie 2009). Po Twoim poście zrobiłem to i podobnie jak w Twoim przypadku, downgrade (2009) -> działa (bez resetu) -> znowu upgrade (do 2014) -> i już działa i nie resetuje.

Jeszcze raz dzięki wielkie, bo zaoszczędziło mi to kolejnych minut na metodzie prób i błędów (i czekaniu na może jednak jakieś rozwiązanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

A tak żeby było zabawniej to powiem że downgrade do wersji systemu navi który jest zaszyty w SP 5.3 nie pomaga, bo takowy downgrade zrobiłem zanim Kolega napisał o zejściu do pierwotnych map (tam jest wersja systemu navi 9.xxx..... a w mapach z 2009r. 8.xxx.....)

Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez Que_Fear ; 28-03-2014 o 00:30
Que_Fear jest offline