View Single Post
Stary 28-03-2014, 21:09   #601
saintos
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2010
Domyślnie

Cytat:
Napisał MAX2008 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam Panowie po przeczytaniu tego całego postu zastanawiam się dlaczego ludzie którzy kupują opony z górnej półki narzekają na nie. I jedno co mi przychodzi do głowy to to że po prostu niewłaściwie je użytkują
Wydaje mi się ze większość z nich wyobraża sobie ze jak kupi wypasioną oponę to zwalnia ona kierowce od myślenia i ze pojedzie jak pociąg po torach. Niestety nawet opona za 5 tysi nie spowoduje że na zakrętach trzeba nogę podnieść z gazu, tym bardziej jak jest deszcz czy śnieg, zresztą jak jest sucho po zimie i dużo kurzu to podobnie.

Cytat:
Napisał MAX2008 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlatego nie widzę sensu wydawania 500 zł za oponę i nie wykorzystania jej potencjału
Właśnie jestem na etapie wymiany na letnie 18tki i powiem ci, ze te 500zł to raczej minimum albo schodzimy do producentów z kraju gdzie fabryki po 1-2mln ludzi to średnie przedsiębiorstwa :-)
saintos jest offline   Odpowiedź z Cytatem