Temat: [Kuga 2013-2020] Galeria naszych Kug
View Single Post
Stary 01-04-2014, 16:57   #17
Lep
ford::average

Imię: G
Model: Mondeo MK5, Kuga II
Silnik: EB 1.5 160 KM, 2.0 TDCi 140 KM
Rocznik: 2017, 2013
Domyślnie Odp: Galeria naszych Kug

Cytat:
Napisał Daho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewne rzeczy nie pasują po prostu do siebie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale grunt, że właściciel szczęśliwyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dla mnie Kuga jest już dzięki tym "chromom" i świecącym czarnym plastikom wystarczająco tandetnaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Eeeee tamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest szał na mieście jak jadeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kuga bez rurek po prostu jest goła i tyleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może tak mam bo w poprzednich samochodach też miałem rurki (Suzuki Grand Vitara).
Także nie zgadzam się do Kugi rurki bardzo pasująGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A Panią ze zdjęcia też bym nie wygoniłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do oklejania to też się nad tym zastanawiałem, ponoć fajna sprawaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś oklejał już Kugę 2?
Lep jest offline   Odpowiedź z Cytatem