Cytat:
Pewne rzeczy nie pasują po prostu do siebie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale grunt, że właściciel szczęśliwy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla mnie Kuga jest już dzięki tym "chromom" i świecącym czarnym plastikom wystarczająco tandetna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Eeeee tam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest szał na mieście jak jade
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kuga bez rurek po prostu jest goła i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może tak mam bo w poprzednich samochodach też miałem rurki (Suzuki Grand Vitara).
Także nie zgadzam się do Kugi rurki bardzo pasują
A Panią ze zdjęcia też bym nie wygonił
Co do oklejania to też się nad tym zastanawiałem, ponoć fajna sprawa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś oklejał już Kugę 2?