View Single Post
Stary 01-04-2014, 22:39   #1353
komarkutno
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Fusion Titanium, bliss, lane assist. FDL, TSR, Sync3
Silnik: 2.0 EB 240 km
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego - na zdjęciu pokazałeś na razie wzmacniacz antenowy. Skąd ta wiedz, że jest to antena DAB? Tak na marginesie (i dla Twojej info) jest to wzmacniacz z VW i nie ma nic wspólnego z Fordem - nie wierzysz: wrzuć do googla 2K0035577B, czyli P/N Twojej "anteny"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym - bardzo proszę - załóż, że wiemy jak wygląda NX SD (z PLUS albo bez) i nie częstuj nas trywialnymi zdjęciami.
Podane na fotkach P/N dotyczą "zwykłych" NX (na pewno bez DAB).

Podaj więc proszę P/N urządzenia z DAB albo fotkę z opcji przełączania tunera.
kupiłem radio takie jak na zdjęciach z tego forum do niego był podpiet ta antena to nie jest zwykły Nx mapy mam na kartach sd wiem czym różni się nx dvd od nx sd a z opisów w necie wynika że taki wzmacniacz jest do "anteny różnorodności radiowej DAB" przekładając ramke z przyciskami i oddając navi do gościa od odkodowania rozebrał je prawie na części pierwsze i stwierdził że są dwa tunery analog i cyfra a ja raczej mu wierzę bardziej niż tobie bo skoro umiał odczytać kod z procesora to na pewno potrafi rozpoznać cyfrowe radio po bebechach

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym - bardzo proszę - załóż, że wiemy jak wygląda NX SD (z PLUS albo bez) i nie częstuj nas trywialnymi zdjęciami.
Podane na fotkach P/N dotyczą "zwykłych" NX (na pewno bez DAB).
http://fordnavigation.uw.hu/ wedle tego wykazu p/n BV4T-18K931 AB nie jest zwykłym NX a NX SD więc się pomyliłeś pisząc ze to zwykłe NX oczywiście patrz na radia KUGI bo ja takie posiadam

Ostatnio edytowane przez komarkutno ; 01-04-2014 o 22:53
komarkutno jest offline   Odpowiedź z Cytatem