Cytat:
|
czemu samolub? u mnie ta puszka jest tak jak w mondeo pod schowkiem troszke glebiej po lewej stronie i jest czarna takze bez latarki jej nawet bym nie znalazl. Wymienilem bezpiecznik termiczny i wszystko zaczelo hulac. Jeszcze przy okazji odkrecilem 3 wkrety pod silniczkiem wentylatora, wyjalem wentylator nasmarowalem lozyska aby wyeliminowac swierszcze i jest git.
|
Jeżeli tego nie dostrzegasz, to ja Ci nie wytłumaczę dlaczego samolub. No ale dobra, spróbuję. Oto prosty przykład do wyżej zaistniałej sytuacji.
Nie znasz swojej rodziny, przyjeżdżasz do niej niezapowiedziany i prosisz o pomoc, nagle zdajesz sobie sprawę, że nie potrzebujesz już ich pomocy więc wychodzisz mówiąc - już sobie poradziłem, trzaskasz drzwiami.
Pomijam fakt iż mogłeś pomóc rodzinie, mówiąc jak rozwiązałeś problem, ale tego nie uczyniłeś.
Tak to mniej więcej wyglądało. Jak zrozumiesz co oznacza słowo "Forum" i do czego służy, to zapraszam do powrotu tutaj przy kolejnym problemie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.