View Single Post
Stary 02-04-2014, 22:07   #1357
marek197879
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Witam
Mam pytanko może ktoś się z tym spotkał, zakupiłem NX DVD najprawdopodobniej z 2009roku był bez mapy, dość długo jeździłem bez map, czekając na koniec forumowej akcji z mapami, wreszcie doszła upragniona płyta i lipa po włożeniu płyty napęd miele i co jakieś 20s navi się włącza i wyłącza, niestety nie wiem jaka wersje softu mam, może ktoś potrafi rozszyfrować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak czy inaczej, próbowałem wgrać wersje 5.3 niestety bez powodzenia, nagrałem jako obraz, przy użyciu nero później przeczytałem, że trzeba przenieść katalog wiec nagrałem kolejna płytę i też nic nagrywałem na CD i DVD różne marki z najmniejszą prędkością miele i nic żadnej reakcji.
Dodam tylko że po zakupie i montażu wkładałem na chwile dvd z mapami z 2008 bardzo długo mieliło ale mapa zaskoczyła nie jestem pewien czy navi działała prawidłowo bo płytę miałem na chwile ale coś tam zadziałało, i jeszcze jedno na razie nie przestawiłem w convers ze mam navi, ale to chyba raczej nie ma nic wspólnego z wejściem łatek czy map
jakieś sugestie?
marek197879 jest offline   Odpowiedź z Cytatem