View Single Post
Stary 04-04-2014, 22:07   #3780
agisia30
ford::amateur

Imię: aga
Model: ford focus c max
Silnik: 2
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

witam
mam taki problem ,od tygodnia jestem posiadaczka Forda-focusa C-maxa 2004 ghia z nawigacja dotykowa Denso
i mam takie pytania:
-jak mozna ustawic zegar na ekranie (wyswietla mi dobry czas ale jeszcze zimowy ,czyli o godzine spozniony,nigdzie w instrukcji nie znalazlam jak mozna to przestawic)
-nawigacja pokazuje caly czas bledne polozenie pojazdu,nawet po kalibracji znajdzie odpowiednie polozenie,gdy wpisze cel ,odmierza trase(prawidlowa od miejsca polozenia do celu,ale po wystartowaniu nawigacji gubi sie i pokazuje calkiem inne polozenie pojazdu niz w ktorym obecnie sie znajduje i prowadzi po blednych ulicach na ktorych wcale sie nie znajduje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kompletnie nie wiem o co chodzi ,nie znam sie na tym wiec prosze o wyrozumialosc

Bump: aha dodam jeszcze ze na ekranie pokazuje sie caly czas ikonka znaczek Gps jak przeczytalam w instrukcji to oznacza to slaby sygnal a podobno normalnie ten znaczek nie pokazuje sie:
Symbol Gps-oznacza ze otrzymywane sygnaly GPS sa niewystarczajace do dokladnego okreslenia polozenia na mapie.Symbol ten nie jest wyswietlany w normalnym trybie dzialania(niestety nie napisali juz co jest tego przyczyna i jak mozna to rozwiazac?)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
agisia30 jest offline   Odpowiedź z Cytatem