View Single Post
Stary 06-04-2014, 08:23   #1375
JD2005
ford::beginner

Imię: Jarek
Model: C-Max Hybrid Energi
Silnik: 2.0 Hybrid 194 KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po co zaraz do ASO ? To można zrobić we własnym zakresie.Po zdobyciu zawartości (były podawane źródła w tym linku) wypalasz obrazy płyt ISO (bo tak naprawdę nie wiadomo która zadziała) i do Auta.Pamiętaj aby przy aktualizacji był włączony silnik w aucie,bo to trwa z 15 minut i jak będziesz miał słaby akumulator i podczas aktualizacji zabraknie prądu to .... może być tragedia.
No właśnie niestety nie znalazłem tam żadnego źródła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego napisałem, że może nie umiem czytać ze zrozumieniem. Poza tym mam wersję na kartę SD więc pewnie trzeba to zrobić inaczej a nie chciałbym czegoś spieprzyć bo niestety lepsze jest wrogiem dobrego i jak zrobię coś nieumiejętnie to w ogóle przestanie działać. Jak widać jestem laikiem i zupełnie się na tym nie znam więc może lepiej żeby samemu tego nie dotykać?

Ostatnio edytowane przez JD2005 ; 06-04-2014 o 08:29
JD2005 jest offline   Odpowiedź z Cytatem