U mnie w mieście też by mogli autorzy programu oddać auto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio zrobiłem mały rekonesans po sklepach motoryzacyjnych w poszukiwaniu wahacza do mojego Galanta. Po wcześniejszym rozeznaniu w cenach w sieci udałem się do tych sklepów (dodam że są to warsztaty samochodowe) po wycenę części + robocizna.
W jednym uszłyszałem dość uczciwą cenę za zamiennik wahacza (+- 30 zł) w drugim natomiast, właściciel próbował mi wmówić, że do tego auta nie ma zamienników i może mi sprowadzić OEM Yamato za 300 zł (gdzie w innym sklepie za ten OEM krzykneli mi 230 zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Gdy mu o tym powiedziałem, zaczął wręcz na mnie krzyczeć, że tam mnie oszukują i ja nie znam się na rzeczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po tym jak go wyśmiałem, jakaś pani z kolejki za mną wyszła za mną i zaczepiła przed tym zakładem. Chciała tam oddać swoją Borę na wymianę piast z łożyskami i ponoć też jej wciskał , że u niego są wstawiane ori części i najlepsze z najlepszych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podjechałem z Nią do drugiego zakładu i wycena z robocizną za jej Borę różniła się uwaga! 170 zł też na OEM częściach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.