Oj koledzy, koledzy...
Dostaniecie te swoje IDSy, to zobaczycie jakie to wszystko proste, szybkie, łatwe i przyjemne...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Baza zależności pomiędzy wersjami, uruchamiająca możliwość aktualizacji w najmniejszym stopniu zależy od VIN. Można sobie więc VIN zmieniać "do upojenia"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Baza analizuje całość zainstalowanych wersji softu wszystkich sterowników i według sobie znanych kryteriów wiązania tych wersji pozwala na update albo nie.
Tak więc powodzenia w eksperymentach! Zawsze możecie na mnie liczyć w ratowaniu "warzywek"...
BTW -
nieustająco zpraszam na update 140PS -> 163PS. U mnie to "nieASO", więc u mnie się da... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.