View Single Post
Stary 09-04-2014, 23:04   #225
mikiii

Domyślnie Odp: Sprzedam\kupię\zamienię\oddam

Szukam:
sMax 2010r+ automat, 163KM, diesel, przebieg poniżej 200.
5-7 miejsc. Titanum, idealnie panorama ale nie warunekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak na razie znalazłem 3 dobrze wyglądające samochody w okolicach 60k pln netto i:
1) licznik skręcony przynajmniej o 100 km, ostatni przegląd w ASO było 150 km... bez komentarza.
2) licznik skręcony przynajmniej o 150 km, przebieg rzędu 25k/rok tyle że sprawdziłem że poprzedni właściciel był taksówkarzem... chyba bardzo kiepskimGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3) zmielony razem z budą (oficjalnie bezwypadkowy), sprzedany przez pierwszego właściciela w FR pojawia się w Polsce po 8 m-cach od daty sprzedaży przechodząc przez 2 pośredników i nadal jest w dobrej cenie... ta... pewnie nie zależy im na zarobku a ludziom chcą pomócGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pomóżcie proszę i powiedzcie:
- ile samochód tej klasy z PRAWDZIWYM przebiegiem poniżej 200 km powinien kosztować?
- czy możecie polecić jakiegoś "uczciwego handlarza"? Wiem, że te dwa słowa się wykluczają ale może...
- gdzie najlepiej szukać? (allegro, mobile i autoscout24 znam)
  Odpowiedź z Cytatem