Hej.
nabyłem zestaw dedykowany do mondeo mk3 i DENSO. Skłąda się z czytnika DVD, modułu multimedialnego, 2 monitorów w zagłówkach, pilota i kompletnego okablowania.
Problem polega na tym że wtyczka którą mam wolną w samochodzie (przeznaczona do RSE) różni się od wtyczki od zestawu DVD jednym kabelkiem.
Wszystko opisąłem na fotkach. Czy ktoś jest zorientowany dlaczego w jednej wiązce jest jeden kabel więcej, reszta to jest to samo. Czy mogę podpiać ten zestaw do mojej 4 kablowej wtyczki, mimo iż w oryginele nei było tego pomarąn czowego kabla.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wtyczka którą mam w samochodzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wtyczka od DVD (oryginalna z zestawu)
Pytanie dotyczy tego co to za kabel (ten pomarańczowy) dochodzacy do pinu nr 3. Czy jest on konieczny, i czy gdy podepnę zestaw do swojej wiazki to mu nie zaszkodze. Jesli ktoś wie lub może sprawdzić w TIS będe wdzięczny.
A tak wygląda fotel z zamontowanym oryginalnei zestawem: