Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 12-04-2014, 19:03   #378
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał arielzet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
..możesz podpowiedziec mi z allegro ktora aukcja odpowiadala bym mogl zostawic swoja kiere a zmienic tylko obudowe. Mam focusa fl z 2008...i
Wymienne obudowy w kierownicy są tylko dla kierownic z 4-ma uchwytami poduszki (C-max, Kuga). W kierownicy z 3-ma uchwytami poduszki (FF2) wszystko jest z jednego kawałka plastiko-gumy...
Tylko naczelny księgowy FoMoCo wie z jakiego powodu wprowadzili takie zamieszanie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie da się dołożyć samych przycisków z tego powodu, że ta spodnia obudowa ma inny kształt gdy są przyciski. Ponieważ ustaliliśmy powyżej, że jest zintegrowana - no to z tego jasno wynika, że bez zmiany kierownicy nie ma ruchu.

Można oczywiście poszukać jakiejś kierownicy na 4-ry zaczepy poduszki wraz z poduszką w rozsądnej cenie i zmienić sobie cały zestaw na C-max/Kuga. Swoją kierownicę z poduszką wystawić i liczyć, że też się sprzeda. Taki ruch wydaje się o tyle sensowny, że same kierownice na 3 zaczepy zaczynają mieć ceny z kosmosu...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 12-04-2014 o 19:09
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem