Na samym początku chciałem przywitać wszystkich forumowiczów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dużo czytałem na forum odnośnie Fousionka i takie sobie kupiłem- dokładnie w niedziele
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem bardzo zadowolony, ale mam jeden problem(zostałem o nim poinformowany przez poprzedniego właściciela) :
Jeżeli chcę spryskać przednią szybę -naciskam przycisk na manetce po prawej stronie, wciskam go jakby w stronę kierownicy, niestety nic się nie dzieje, nie słychać nawet pompki spryskiwacza.
Ale jeżeli chce spryskać tylną szybę -manetkę przyciągam do siebie i... działa pięknie myję szybkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i oczywiście słychać pompkę spryskiwacza.
Mam kilka pytań odnośnie tego problemu :
-Czy pompka jest tutaj jakaś dwu funkcyjna tzn. osobny "silniczek" na przód pryskania i na tył ??
-Czytałem na forum ,że istnieje problem właśnie z manetką i trzeba ją wymienić, i tak mam zrobić ?
-Czy istnieje możliwość podmiany wężyków ,żeby przyciągając manetkę do siebie pryskało na przednią szybę i wtedy nie będzie pryskało na tył. Czy wężyki mają różną średnicę i nie da się ich podmienić ?
I tak po za tematem. Gdzie jest skrzyneczka bezpieczników ?
Dziękuje za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam Jenczu