View Single Post
Stary 15-04-2014, 10:27   #1
Jenczu
ford::amateur

Imię: Janusz
Model: Fusion
Silnik: 1.4
Rocznik: 2003
Domyślnie Awaria pompki spryskiwacza, czy manetki przy kierownicy.

Na samym początku chciałem przywitać wszystkich forumowiczów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dużo czytałem na forum odnośnie Fousionka i takie sobie kupiłem- dokładnie w niedziele Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem bardzo zadowolony, ale mam jeden problem(zostałem o nim poinformowany przez poprzedniego właściciela) :

Jeżeli chcę spryskać przednią szybę -naciskam przycisk na manetce po prawej stronie, wciskam go jakby w stronę kierownicy, niestety nic się nie dzieje, nie słychać nawet pompki spryskiwacza.

Ale jeżeli chce spryskać tylną szybę -manetkę przyciągam do siebie i... działa pięknie myję szybkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i oczywiście słychać pompkę spryskiwacza.

Mam kilka pytań odnośnie tego problemu :
-Czy pompka jest tutaj jakaś dwu funkcyjna tzn. osobny "silniczek" na przód pryskania i na tył ??

-Czytałem na forum ,że istnieje problem właśnie z manetką i trzeba ją wymienić, i tak mam zrobić ?

-Czy istnieje możliwość podmiany wężyków ,żeby przyciągając manetkę do siebie pryskało na przednią szybę i wtedy nie będzie pryskało na tył. Czy wężyki mają różną średnicę i nie da się ich podmienić ?

I tak po za tematem. Gdzie jest skrzyneczka bezpieczników ?

Dziękuje za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam Jenczu
Jenczu jest offline   Odpowiedź z Cytatem