View Single Post
Stary 17-04-2014, 15:39   #213
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Dołożenie alarmu do Mondeo MK4 - ale również do SMAX, Focus, Fiesta

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie będe pisał czy ma to sens Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ...
no wiesz, ja sam jako pytający na etapie zadawania pytania pomijałem kwestię sensowności -Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chodziło mi tylko o zwykłą ciekawość

pozdrófka

P.S. a tak już OT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy koledze Mayak'owi udało się coś zdziałać w temacie wtyczek do sterownika tempomatu ACC i radaru ? (bo z obdzwaniania/emailowania szrotów wynika, że chętni są bardziej do opchnięcia całych wiązek. Albo kiepsko gadam ... )
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem