Hej koledzy.
Nabyłem dziś moduł BT/VC z 2006r z językiem angielskim. Razem z modułem jest instalacja. Instalacja pochodzi z mk3 wyposażonego w fabryczne radio z navi Blaupunkt travelPilot EX oraz zmieniarką i modułem VC/BT. Nie było wyposażone w DENSO.
Wiązke która mam obecnie zamontowaną w samochodzie pochodziła z mk3 wyposażonego tylko w DENSO ze zmieniarką (bez modułu VC/BT)
I tutaj powstaje problem, poniewaz jak użyje tej wiązki wyposażonej we wtyczki BT/VC to podejżewam że będize coś nie tak ponieważ już widzę że ilość kabli w tej wtyczce jest inna (większa) w mojej instalce od DENSo niż w tej z modułem BT/VC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG]
Co o tym myslicie. Ciężko dopaść wiązke na full wypasie (żeby była od DENSO i z modułem VC/BT), a jak już jest to ceny z kosmosu.
W tej wiązce Jeszcze ne wiem co to za wtyczki?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG]
Bede wdzięczny za każdą pomoc, zalezy mi na szybkim podłaćzeniu z racji wolnego czasu - potem go już brak
pozdrawiam