Cytat:
|
nie masz racji - jak już zakładasz fordowski moduł, a nie jakiegoś parrota, to załóż moduł z usb.
Na prawdę warto
|
wiem, że to wygodne ale na płycie tych mp3 też się trochę mieści, utwory ładnie widać na conversie więc jest ok, narazie więc pozostanę bez usb bo moduł już kupiłem i dopiero jak zadziała mi bluetooth to mogę myśleć o rozbudowie.
Cytat:
|
Najważniejsza i najdroższa z z tego wszystkiego jest niebieska wtyczka do modułu razem z kablami (bo moduł już masz). Kabelkiem do mikrofonu naprawdę nie przejmowałbym się - są to tylko 2 kabelki które spokojnie można wpiąć albo do pajączka, albo bezpośrednio do modułu BT, albo do NX (bezpośrednio) jeśli takowe posiadasz.
pozdrófka
|
ok kabelek od mikrofonu pominę w poszukiwaniach, a czy potrzebna wiązka z wtyczką wygląda tak jak na załączonym zdjęciu ? ps. mam sony aux/mp3 1cd
PS. ok rozbieram deskę w święta (żona będzie w niebo wzięta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i popstrykam zdjęcia, a odnośnie modułu to kupiłem go za 200 zł (j.angielski) i chyba ciężko go kupić w takiej cenie z usb, potem dochodzi jeszcze port usb etc.