Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 18-04-2014, 13:37   #1795
gloomy
ford::average

Model: MK4 Mondeo
Silnik: 2.0 tdci + botox 173KM/409Nm
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie masz racji - jak już zakładasz fordowski moduł, a nie jakiegoś parrota, to załóż moduł z usb.
Na prawdę warto
wiem, że to wygodne ale na płycie tych mp3 też się trochę mieści, utwory ładnie widać na conversie więc jest ok, narazie więc pozostanę bez usb bo moduł już kupiłem i dopiero jak zadziała mi bluetooth to mogę myśleć o rozbudowie.

Cytat:
Napisał kr.bi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najważniejsza i najdroższa z z tego wszystkiego jest niebieska wtyczka do modułu razem z kablami (bo moduł już masz). Kabelkiem do mikrofonu naprawdę nie przejmowałbym się - są to tylko 2 kabelki które spokojnie można wpiąć albo do pajączka, albo bezpośrednio do modułu BT, albo do NX (bezpośrednio) jeśli takowe posiadasz.

pozdrófka
ok kabelek od mikrofonu pominę w poszukiwaniach, a czy potrzebna wiązka z wtyczką wygląda tak jak na załączonym zdjęciu ? ps. mam sony aux/mp3 1cd

PS. ok rozbieram deskę w święta (żona będzie w niebo wzięta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i popstrykam zdjęcia, a odnośnie modułu to kupiłem go za 200 zł (j.angielski) i chyba ciężko go kupić w takiej cenie z usb, potem dochodzi jeszcze port usb etc.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg wiązka.jpg (89.5 KB, 125 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez gloomy ; 18-04-2014 o 13:41
gloomy jest offline   Odpowiedź z Cytatem