ROZWIĄZANIE PROBLEMU
Dzisiaj byłem u mechanika, zobaczyliśmy razem miejsce gdzie wahacz ocierał, były ślady nawet. Mimo tego nie założyłem oryginałów ze szrotu, bo mechanik powiedział że moje są wręcz w idealnym stanie, i dlatego je zeszlifował.
STUKI ZNIKNĘŁY !!!!
Moja trwająca 4,5 miesiąca męka, kosztująca mnie mnóstwo czasu i pieniędzy, w końcu się skończyła. Nic nie puka i nie stuka!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Swoją drogą miałem do czynienia chyba dzisiaj z najlepszym mechanikiem do tej pory, absolutnie pełen profesjonalizm, i ceny wspaniałe.
Za robociznę za komplet rozrządu, zeszlifowanie dwóch wahaczy (trzeba je było wyciągać), wymianę paska klinowego, wymianę filtra paliwa i wymianę maski zapłaciłem 250zł. W Świnoujściu za samo zeszlifowanie wahaczy wołali 160zł. Szkoda że ten mechanik jest 150km od domu, takiego to ze świecą szukać.
Pozdrawiam wszystkich, w końcu baaardzo zadowolony z Mondka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.